Állatbarát Könyvtár Program

Az Állatvédelmi Oktatásért Alapítvány 2024-ben elindította az Állatbarát Olvasó Kihívást, amelynek célja, hogy a pedagógusokat és a szülőket ösztönözze arra, hogy 12 hónap alatt 12 állatokkal vagy állatvédelemmel kapcsolatos könyvet olvassanak el közösen. Ehhez kapcsolódva az Alapítvány kezdeményezésére létrejött az Állatbarát Könyvtár Program, amelyhez könyvtárunk is csatlakozott.

Ajkai hírek az Arcanumban!

Örömmel és büszkén jelentjük be, hogy könyvtárunk sikeres pályázatának eredményeképpen az Ajkai Szó 1985-2023 közötti és az Ajkai Századok összes lapszáma ma bekerült az ARCANUM Digitális Tudománytárba.

A dokumentumok minden szava, kifejezése, személy- és helységnevei könnyen, gyorsan kereshetők, regisztráció és előfizetés után pedig le is tölthetők a találatok.

A lapok közvetlen linkje: https://adt.arcanum.com/hu/collection/HelyiLapok_Ajka/

Gyakran Ismételt Olvasói Kérdések

Kedves Olvasóink!

Számtalanszor hívnak bennünket telefonon, küldenek üzenetet, lépten-nyomon megállítanak bennünket az utcán kérdéseikkel. Igyekeztünk és igyekszünk ezekre legjobb tudásunk és a rendelkezésünkre álló információk birtokában válaszolni, de vannak olyan kérdések, amelyek nagyon sokszor előfordulnak. Ezeket szedtük – válaszokkal együtt – most csokorba.