A helyek, ahol megfordultak könyveink

Kedves Gyerekek!

Elérkezett a vakáció ideje, a gyermekkönyvtár is bezárt egy kis időre, de olvasni mindig a legjobb időtöltés. Ha egyetértetek velünk, vegyetek részt Facebook-játékunkban!

A Városi Könyvtár közösségi oldalán találtok egy posztot, az alatt hozzászólásként küldjetek fotót arról, hogy hol, milyen helyzetben, milyen könyvtári könyvet olvastok! A képen a könyv és a környezet legyen beazonosítható! 

Gyakran kérdezitek tőlünk

Kedves Gyerekek! Kedves Szülők!

Számtalanszor hívnak olvasóink bennünket telefonon, küldenek üzenetet, lépten-nyomon megállítanak bennünket az utcán kérdéseikkel. Igyekeztünk és igyekszünk ezekre legjobb tudásunk és a rendelkezésünkre álló információk birtokában válaszolni, de vannak olyan kérdések, amelyek nagyon sokszor előfordulnak. Ezeket szedtük – válaszokkal együtt – most csokorba.

**************************************************

Mikor van nyitva a könyvtár?

Év közben az alábbi nyitvatartással várjuk olvasóinkat:

Állatbarát Könyvtár Program

Az Állatvédelmi Oktatásért Alapítvány 2024-ben elindította az Állatbarát Olvasó Kihívást, amelynek célja, hogy a pedagógusokat és a szülőket ösztönözze arra, hogy 12 hónap alatt 12 állatokkal vagy állatvédelemmel kapcsolatos könyvet olvassanak el közösen. Ehhez kapcsolódva az Alapítvány kezdeményezésére létrejött az Állatbarát Könyvtár Program, amelyhez mi is csatlakoztunk.