Lányregények

Bébicsőszök klubja: 9. Kísértet a házban!, 10. Logannek bejön Mary Anne!

Szerző
Martin, Ann M.

Korosztály: 10-14 éveseknek
Jelzet: M 36

Nyikorgó lépcsők, rémisztő hangok, titkos átjárók - csak nem kísértet jár Dawnék házában?
Dawn biztos benne, hogy a házukban hallott ijesztő hangok egy szellemtől erednek. És a többi bébiszitter is egyetért vele, de teljesen lefoglalja őket a bébicsőszködés. Vajon sikerül megoldaniuk a rejtélyt?

Mary Anne belezúgott valakibe... egy fiú bébiszitterbe!
A lány korábban befonva hordta a haját, a szobája falai rózsaszínek voltak, és mindenről kikérte az apukája véleményét. De ez már a múlté!

Logan Brunónak bejön Mary Anne! A fiúnak káprázatos déli akcentusa van, hihetetlenül helyes - és csatlakozni akar a Bébicsőszök Klubjához. A bébiszitterek viszont nem biztosak abban, hogy Logan jó klubtag lesz. Mary Anne pedig attól tart, hogy túl félénk Loganhez.

A kultikus könyv- és Netflix-sorozat újabb része. Az élet a BCSK-ban még sosem volt ilyen komplikált - sem ilyen szórakoztató! Kapcsolódj ki az olvasásával!

Forrás: bookline.hu
 

Állhatatos Brianna

Szerző
Libenson, Terri

Korosztály: 10-14 éveseknek
Jelzet: L 64

Mindenki tudja, hogy az okos Bri mennyire szereti a reflektorfényt (nem). Akkor miért ment bele olyasmibe, ami arra kényszeríti, hogy megtanuljon egy új nyelvet, beszédet tartson, segítsen megszervezni egy bulit, és boldoguljon az iskolai és otthoni drámákkal?! Ahogy a nagy esemény egyre közelebb kerül, Bri azon tűnődik, vajon megéri-e az egész...

Bri szívmelengető története a múltban és a jelenben váltakozó fejezetekben mesélve bontakozik ki a bar mitzvah-ját megelőző nyolc hónap alatt - és a nagy nap folyamán is.

Forrás: bookline.hu