Nagy könyv a dinoszauruszokról kis mesélőknek

Szerző
Walther, Max

Korosztály: 5-8 éveseknek
Jelzet: W 27

A történelem előtti időkben a Föld teljesen másképp nézett ki, mint manapság. És főleg nem laktak itt emberek! A világ a dinoszauruszoknak nevezett óriásgyíkok birodalma volt, amelyek minden elképzelhető környezetet benépesítettek. Egyesek a szárazföldön, mások a víz alatt éltek, mások területe a légtér volt. Az egyes fajok ezért nagymértékben különböztek egymástól.

Ez a könyv bemutatja a dinoszauruszok őskori világát annak teljes szépségében és sokszínűségében. Megismerheted azokat a fajokat, amelyek repültek, úsztak, másztak, futottak...

Ha figyelmesen megnézed, azt is felfedezheted, hogy egyes dinoszauruszok hogyan védekeztek mások támadásai ellen, mit ettek vagy hogyan születtek utódaik. Néhány gyík minden oldalon megtalálható - teszteld tudatosságodat, és találd meg őket újra és újra gyönyörű, színes képeken, amelyek tele vannak őskori lényekkel! A könyv végén megtalálod az ábrázolt dinoszauruszok nevének teljes listáját - tanuld meg őket, és válj ezeknek a népszerű lényeknek a szakértőjévé!

Forrás: bookline.hu