Találkozás Sándor Erzsivel

Sándor Erzsi újságíró, rádiós riporter, műsorvezető és szerkesztő, illetve színházi sajtóreferens, aki pályáját színésznőként kezdte.

1980-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskola színész szakán, 1992-ben kezdett el riporterként tevékenykedni. Dolgozott a 168 Óra című közéleti hetilapnál, a Mozgó Világ folyóiratnál, később a Népszabadság hétvégi mellékletében jelentek meg interjúi, tárcái, tévékritikái, színházi írásai és riportjai, 2000-től pedig a Premier színházi magazin számára készített tárcákat, portrékat, interjúkat.

2013-ban és 2016-ban jelent meg egy-egy életrajzi ihletettségű könyve a Park Kiadónál. Az előbbi, a Szegény anyám, ha látnám, fia (Juhász Tomi) és saját történetét dolgozza fel. Az Anyavalya, „anyaregény”, amelynek epizódjait történelmi események keretezik. 2019-ben jelent meg szintén a Park Kiadónál harmadik kötete, a Meddig jössz című vidéki színházi-szerelmes regény – főszereplője, Lili már korábbi tárcáiban, novelláiban megszületett, története pedig a ’90-es évek vidéki színházairól és a színészi életforma buktatóiról és örömeiről szól, amit Presser Gábor és Sztevanovity Dusán Csak dalok című lemezének szövegei tagolnak.

Október 9-én, pénteken 17 órakor ez a színes, izgalmas, szórakoztató írónő lesz a vendégünk. Várjuk Önöket erre az érzelmi hullámvonatozásra a művelődési ház kiállítótermébe!

További információk a mellékelt plakáton!
 

Csatolmányok