Nyaraló könyveink - sorsolás!

Kedves Olvasóink!

Nemrégiben arra kértük Önöket, hogy mutassák meg nekünk, hol nyaralnak az Önök segítségével a tőlünk kikölcsönzött kötetek. A játékban 12 olvasónk vett részt, közülük ma, az Olvasás Világnapján kisorsoltuk azt a három szerencsést, akik megnyerték az egyenként 5000 Ft értékű könyvutalványt. A szerencsések kiválasztása online sorsolóprogrammal történt.

Gyakran Ismételt Olvasói Kérdések

Kedves Olvasóink!

Számtalanszor hívnak bennünket telefonon, küldenek üzenetet, lépten-nyomon megállítanak bennünket az utcán kérdéseikkel. Igyekeztünk és igyekszünk ezekre legjobb tudásunk és a rendelkezésünkre álló információk birtokában válaszolni, de vannak olyan kérdések, amelyek nagyon sokszor előfordulnak. Ezeket szedtük – válaszokkal együtt – most csokorba.

Nyaraló könyveink

Kedves Olvasóink!

Elérkezett a vakáció, hamarosan bezár a könyvtár is egy kis időre, de olvasni nyáron is a legjobb időtöltés. Ha egyetértenek velünk, kérjük, vegyenek részt olvasást és könyvtárhasználatot népszerűsítő kampányunkban!

A Facebook-oldalunkon található poszt alatt hozzászólásként küldjenek fotót arról, hogy a nyár folyamán hol, milyen helyzetben, milyen könyvtári könyvet olvastak! A képen a könyv és a környezet legyen beazonosítható!