Meghívó könyvbemutatóra

A Nagy László Városi Művelődési Központ és Könyvtár tisztelettel meghívja az érdeklődőket a Falevelek 2. – újabb történetek erőforrásokról, gyógyulásról, megújulásról című könyv bemutatójára, amelynek időpontja 2022. november 30. (szerda) 17 óra, helyszíne a Városi Könyvtár (Szabadság tér 13.).

Az első kötetet követve ismét összegyűlt egy páratlanul gazdag anyag – 40 gyógyuló írása -, amelyet ebben a második kötetben szeretnének az alkotók közkinccsé tenni. A Regionális Egészségügyért Alapítvány szakembereinek tapasztalatai szerint hatalmas segítség, remény és biztatás a könyv a daganat diagnózisával most szembesülőknek, és a gyógyulásban még úton levőknek.

Az egyes megküzdési történetek közé beleszőttek írásokat a legnagyobb erőforrásról, a REGEA közösségéről, csoportfoglalkozásaikról, rendezvényeikről, de vannak szívmelengető írások a családról, barátokról, örömforrásokról is.

A szerzők célja, hogy egyre többen térjenek vissza az egészségesek világába, és a létükkel „igazolják”, hogy a rák túlélhető.

Azért, hogy a könyv és általa számos fontos információ eljuthasson az érintettekhez – a gyógyulni vágyókhoz és a családtagjaikhoz –, illetve az egészségesekhez a daganatos megbetegedésekkel kapcsolatban és feloldódjon az a tévhit, hogy a rák diagnózisa egyenlő a halállal, várunk mindenkit november 30-án a kötetlen beszélgetéssel egybekötött könyvbemutatónkra, ahol találkozhatnak a kötet szerzőivel, és kedvezményesen megvásárolhatják a FALEVELEK 2. című könyvet, így támogatva a REGEA Alapítványt.

 

Csatolmányok