Színes könyv nőknek ; Színes könyv férfiaknak

Szerző
Schiffer Miklós

Jelzet: 391 S 29

Új kötettel jelentkezik Schiffer Miklós divattervező- és tanácsadó, aki évek óta az igényes, "ötcsillagos" klasszikus stílust népszerűsíti hazánkban, legyen szó öltözködésről vagy illemről.

Könyve ez alkalommal két művet is tartalmaz, mintegy "variációk egy témára" alaphangoltsággal: hölgyeknek, uraknak egyaránt a különféle színek kulturált, ízléses, alkalomhoz illő viseléséről ír. A bemutatott színsor nem teljesen ugyanaz: egy férfi ruhatára tartalmazhat feketét, kéket, barnát, szürkét, zöldet, fehéret, lilát, pirosat és rózsaszínt, valamint sárgát, míg a nők a fent felsoroltakon kívül viselhetnek aranyat, ezüstöt és bronzot, illetve multicolor ruhákat is. A szerző minden egyes árnyalatnak egy-egy fejezetet szentelt úgy férfi, mint női változatban, bemutatva - igényes színes fotókon és olvasmányos szöveg keretei között is - az adott színben viselhető alkalmi és "casual" modelleket, a ruhák, viseletek mellett nagy hangsúlyt helyezve az ezekhez passzoló kiegészítőkre is.

A beltartalom és küllem tekintetében egyaránt igényes kötet azoknak a figyelmére számíthat, akiknek fontos az elegancia, a divattrendek, a stílus, és szívesen bővítenék tudásukat, tájékozottságukat ezen a téren.

Forrás: www.kello.hu