Könyvesbolt a tengerparton

Szerző
Hunter, Denise

Jelzet: H 95

A romantikus regény főszereplője, Sophie Lawson az észak-karolinai kisvárosban, Piper’s Cove-ban él családjával együtt. A lány kamasz évei alatt kizárólag a húgaival törődött, mert édesanyjuk súlyos beteg lett, az apjuk pedig kereket oldott, magára hagyva a családját. Sophie nagy szeretettel gondozta és támogatta testvéreit, Seth-et és Jennát, miközben a saját boldogságáról le kellett mondania.

A történet idején úgy tűnik, végre magára is fordíthat időt és megvalósíthatja régi álmát, amikor megnyitja a tengerparton könyvesboltját. Jenna esküvőjére készülődnek, a húgát egy főiskolai udvarlója vezeti oltárhoz, akinek a vőfélye Sophie egykori nagy szereleme, Aiden Maddox. Ők ketten még a gimnáziumi években jártak együtt, majd a fiú főiskolára ment és ekkor elhagyta Sophie-t. Szerencsére az esküvői készülődés alatt ismét közel kerülnek egymáshoz, így kiderül, hogy Aiden érzései nem szűntek meg és még mindig szereti Sophie-t. Segít a lánynak berendezni az ékszerdobozhoz hasonlatos, kedves kis könyvesboltot, de közben a hírekben bemondják, hogy hurrikán közelít a tengerparti városka felé.

Arra, hogy az újonnan berendezett könyvesbolt, valamint Aiden és Sophie szerelme túléli-e a vihart, a regény végén kap választ az olvasó.

Forrás: kello.hu