Hét nap szerelem

Szerző
Rosie Walsh

Jelzet: W 22

Eddie és Sarah alig néhány napot töltenek együtt egy angliai kisvárosban, ám ez a hét tökéletesen elég nekik arra, hogy egymásba szeressenek. Amikor Sarah visszautazik, Los Angelesbe, ahol él, Eddie biztosítja arról, hogy csak rövid időre válnak el, és mindennap hírt ad magáról sms-ek, e-mailek formájában. Ám sajnos ez nem történik meg.

Sarah biztos abban, hogy a férfi érzelmei őszinték voltak, és balesetre, tragédiára gyanakszik. Azonban Eddie szerencsére épségben van, csak egy szörnyű titkot tudott meg Hannah-tól, Sarah húgától, aki szintén Angliában él. Hannah már tizennyolc éve nem beszél a nővérével, mert amikor a lány tizenkét éves volt, egy szörnyű balesetben Sarah "megölte" Hannah barátnőjét, Alexet, aki Eddie kishúga volt. A sok évvel ezelőtt történt tragédiának valójában vétlen okozója volt Sarah, ám húga ezt képtelen megbocsátani neki, nem beszélve Eddie anyjáról, aki bosszút esküdött a lány ellen.

Amikor Sarah megtudja, mi az oka szerelme hallgatásának, még egy utolsó találkozást kér tőle, és ekkor feltárja a múlt valamennyi részletét a kétségbeesett férfi előtt, aki szereti Sarah-t és nem tudja, mitévő legyen, mert depresszióban szenvedő anyját kell ápolnia. Sarah azonban gyermeket vár Eddie-től, és ez mindent megváltoztat...

Érzelmes, jól megírt regényt, amely szerencsére happy enddel végződik. Az írónő bevallása szerint saját élete sokszor visszaköszön regényében.

(Forrás: kello.hu)